El Club recupera la tradicional Diada del Soci

2022-nauticescala-Dia del Soci-42
2022-nauticescala-Dia del Soci-42
  • 6/August/2022
  • Categoria: Social

Ahir, dissabte 6 d’agost, el Club Nàutic l’Escala tornava a celebrar la tradicional la Diada del Soci. Els membres de l’entitat recuperaven un clàssic del calendari d’estiu al Club, una cita amb propostes esportives de dia i un sopar al vespre durant els que els membres de l’entitat van poder trobar-se per gaudir de bons moments al port.

La jornada començava a les 10 h del matí amb una jornada de portes obertes a l’Escola de Vela. Una quarantena de socis i sòcies es van poder fer un tastet gratuït de diverses de les activitats nàutiques poden gaudir des del Club amb interessants descomptes. Van sortir, així, a descobrir l’Escala i el seu entorn natural tot navegant amb rem de mar, caiac, stand up paddle, vela lleugera, creuer i jet ski.

2022-nauticescala-Dia del Soci-40

Al vespre, uns 250 membres de l’entitat tornaven a reunir-se a la plaça de la Seu Social del Club per participar al Sopar de la Diada del Soci. El president del Club Narcís Carreras, l’alcalde de l’Escala, el Sr. Josep Bofill, i Jordi Roca, secretari de la junta directiva del Club eren els encarregats de donar la benvinguda als assistents. Van aprofitar, a més, per fer entrega dels pins de plata als socis que ja fa 25 anys que confien en el Club i que enguany són: Thierry Kopf, Josep Carreras, Albert Boher, Julian Roldan, Candi Viñeta, Enric Prats i Claude Vergés.

2022-nauticescala-Dia del Soci-44

La trobada va acabar amb música i ball a càrrec de DJ Sons.

Quines notícies vols veure:

19.6º C

Vent: 182 S 0.0Kts, 11.7 Max

image description