El Club Nàutic l’Escala es mulla per l’Esclerosi Múltiple

2022-club nautic-escala-Mullat-caiac
2022-club nautic-escala-Mullat-caiac
  • 10/July/2022
  • Categoria: Social

El diumenge 10 de juliol una cinquantena de persones s’han adherit a la campanya Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple des del Club Nàutic l’Escala. L’objectiu era aconseguir un donatiu de 1.000 euros per la Fundació Esclerosi Múltiple juntament amb una primera aportació de 500 euros de l’empresa col·laboradora del Club Jotun – Olympia Grup.

2022-club nautic-escala-Mullat-abonat-vela lleugera

La jornada de navegació més solidària del Club proposava gaudir del Mar d’Empúries tot practicant activitats de caiac i stand up paddle per 10 €, quantitat que s’ha destinat íntegrament a la campanya. Els membres de la secció de vela lleugera del Club, que es trobaven per celebrar la primera Trobada Open Estiu 2022 també s’han mullat. Així, tots els participants han pogut endur-se a casa algun dels articles de marxandante estiuencs del Mulla’t, que enguany llueixen la imatge gràfica creada per la il·lustradora i dissenyadora palafrugellenca Anna Grimal.

Si no hi has pogut participar encara, recorda que a l’Oficina Esportiva del Club podràs adquirir els productes solidaris del Mulla’t fins el proper diumenge 17 de juliol.

Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple és una iniciativa de la Fundació per l’Esclerosi Múltiple amb l’objectiu de donar a conèixer la malaltia. La campanya ofereix la possibilitat de ser solidaris cap a les persones que pateixen aquesta malaltia a Catalunya participant a les activitats programades per les diferents instal·lacions adherides.

Els diners recaptats seran destinats als serveis d’atenció a persones acabades de diagnosticar i als seus familiars, així com a donar suport a la recerca perquè l’esclerosi múltiple algun dia sigui història.

2022-club nautic-escala-Abonats, Mullat-vela lleugera
2022-club nautic-escala-Abonats, Mullat-vela lleugera
2022-club nautic-escala-Mullat
2022-club nautic-escala-Mullat-caiac
2022-club nautic-escala-Mullat-caiac

Quines notícies vols veure:

23.5º C

Vent: 206 SSW 4.6Kts, 8.7 Max

image description