El Club recapta 1.000 € pel Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple

  • 14/July/2020
  • Categoria: Social

Un any més, els usuaris del Club han participat al Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple de la Fundació Esclerosi Múltiple (FEM). El passat diumenge 12 de juliol, una trentena de persones participaven a la jornada, que proposava navegar amb vela lleugera, caiac i stand up paddle a canvi d’una aportació de 10 € a la iniciativa. A més, durant tot el dia, van poder fer-se amb el marxandatge de la campanya, articles per Mullar-se i gaudir de la platja amb estil amb dissenys de la il·lustradora Mariona Tolosa Sisteré.

La recaptació aconseguida, unida al donatiu de l’empresa col·laboradora del Club Jotun Olympia Grup, suma un total de 1.000 euros que s’entregaran properament a l’associació.

Si no hi has pogut col·laborar… Encara hi ets a temps! Fes el teu donatiu a través del següent enllaç.

Una campanya fresca i solidària

Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple és una iniciativa de la Fundació per l’Esclerosi Múltiple amb l’objectiu de donar a conèixer la malaltia. La campanya ofereix la possibilitat de ser solidaris cap a les 9.000 persones que pateixen aquesta malaltia a Catalunya participant a les activitats programades per les diferents instal·lacions adherides.

En un moment difícil com l’actual, els donatius es dirigiran a garantir el manteniment dels serveis de rehabilitació, acompanyament i formació i intermediació laboral per a les persones amb esclerosi múltiple.

Quines notícies vols veure:

24.9º C

Vent: 0 N 0.0Kts, 22.0 Max

image description