El Club celebra una conferència sobre el fons marí de l’Escala

  • 12/July/2020
  • Categoria: Mediambient, Social

L’agenda d’actes socials i medi ambientals del Club es reprenia ahir dissabte 11 de juliol amb la celebració de la Conferència titulada El fons marí de l’Escala en imatges. Seguint els protocols de seguretat, es van limitar les places disponibles i els interessats van haver de fer reserva prèvia.

30 persones van assistir a la xerrada, que va tenir lloc a la Sala de Juntes a les 18 h. Josep Pallí, Vocal de la Junta Directiva del Club, va ser l’encarregat de donar la benvinguda als participants. Pallí va recordar que des de fa anys el Club organitza conferències de temàtica ambiental amb l’objectiu de reduir l’impacte de l’activitat sobre l’entorn natural i millorar les pràctiques ambientals i de navegació dels usuaris a l’entorn del Parc Natural del Montgrí i les Illes Medes.

Bones pràctiques ambientals

Com a empresa adherida a la Carta Europea de Turisme Sostenible en l’àmbit del Parc, des del Club treballem per fer compatible el gaudir del mar amb l’acció de conservació, així com posar en valor el Parc amb activitats de descoberta de la zona com les Rutes Guiades que organitzem a través de l’Escola de vela del Club.

El fons marí de l’Escala

Ariadna Armas, responsable de medi ambient, va ser l’encarregada de moderar la taula rodona i de presentar els protagonistes de la tarda, el biòleg Bernat Garrigós i Joan Fernández, membre d’El Groc (Grup de Recerca d’Opistobranquis de Catalunya), que van parlar i mostrar algunes de les seves imatges del fons marí de l’Escala tot aprofundint en algunes de les seves espècies com són els Opistobranquis.

En acabar la taula rodona, Ariadna Armas va donar informació sobre les últimes novetats al Parc Natural del Montgrí i les Illes Medes i va recordar als assistents la possibilitat de sol·licitar la Bandera Blava per Embarcacions. El ja clàssic lliurament d’aquestes banderes tindrà lloc el proper dissabte 1 d’agost coincidint amb la Jornada Blava.

Quines notícies vols veure:

13.7º C

Vent: 225 SW 4.6Kts, 5.1 Max

image description