Una trentena de vogadors a la II L’Escala Coastal Rowing

2024-nauticescala-rem de mar-Escala Coastal Rowing-38
2024-nauticescala-rem de mar-Escala Coastal Rowing-38
  • 2/March/2024
  • Categoria: Esport, Regates

Avui, dissabte 2 de març, ha tingut lloc a L’Escala la segona edició de la regata de rem de mar L’Escala Coastal Rowing organitzada per la la Federació Catalana de Rem i el Club Nàutic L’Escala amb la col·laboració de la Secretaria General de l’esport de la Generalitat de Catalunya, el Patronat de Turisme Costa Brava, la Diputació de Girona, Ports de la Generalitat i l’Ajuntament de L’Escala.

Una trentena de vogadors i vogadores procedents de diferents indrets de Catalunya han participat a l’esdeveniment, que tornava convertit en la primera competició de la modalitat de Beach Sprint celebrada a Catalunya. Aquesta disciplina, que serà olímpica als Jocs Olímpics de Los Angeles 2028 proposa un recorregut entre boies de 500 metres amb sortida i arribada des de la platja. Aquest format fa que es disputin mànigues molt àgils que poden seguir-se molt fàcilment des de la costa, el que permet acostar l’esport a la ciutadania.

2024-nauticescala-rem de mar-Escala Coastal Rowing-38

Una regata amb novetats

Les proves distribuïdes entre una contrarellotge, semifinals i finals, començaven a les 10 h a la platja de Riells de L’Escala. La zona, protegida, ha permès gaudir de mar plana durant tota la jornada.

L’entrega de trofeus, que es celebrava al voltant de les 14 hores al Club Nàutic L’Escala ha donat a conèixer els vencedors i vencedores d’una emocionant jornada de rem de mar. Gerard Andreu del Real Club Marítim de Barcelona s’ha endut el primer de la categoria individual masculina absoluta. Enric Vicens del Club Nàutic L’Escala es proclama subcampió i Eustoquio Mendoza del Club de Rem Olímpic Barcelona , tercer.

2024-nauticescala-rem de mar-Escala Coastal Rowing

Júlia Ros i Ellie Romeo del Club de Rem Olímpic Barcelona aconsegueixen l’or i la plata de la divisió individual femenina absoluta i Elsa Torrent del Club Nàutic L’Escala, la tercera posició. Aitor García i Abril Rubio, per la seva banda, s’enduen, cap al club Xon’s Empuriabrava els dos primers premis de la modalitat individual cadet.

Entre els veterans, Eva Martínez del Club de Rem Olímpic Barcelona s’ha adjudicat la victòria entre les individuals femenines, seguida, en aquest cas, per dues representants de L’Escala: Natàlia Guillamet i Assumpta Vizcaíno. Entre els homes, Nicolas Meunier del Club de Rem Olímpic Barcelona es classifica primer amb Xavier Boix del Club Natació Banyoles i Xavier Blach del Club de Rem Cambrils en segon i tercer lloc, respectivament.

2024-nauticescala-rem de mar-Escala Coastal Rowing

Les tripulacions formades per Júlia Ros – Gregorio García i Eustoquio Mendoza – Ellie Romeo, totes dues del Club de Rem Olímpic Barcelona han estat primera i segona entre els equips dobles absoluts mixtes mentre que els seus companys d’equip Eva Martínez i Jaime Ros s’han proclamat guanyadors entre els veterans. La segona plaça d’aquesta categoria ha estat per Assumpta Vizcaíno – Jordi Puig del Club Nàutic L’Escala i la tercera, per Xavi Blach – Giuliana Tuttolomondo del Club de Rem Cambrils.

Guanyadors, guanyadores i tots els participants s’acomiadaven a L’Escala fins a la propera cita de la modalitat Beach Sprint de rem de mar, que tindrà lloc al Club de Rem Cambrils el proper dissabte 6 d’abril.

Quines notícies vols veure:

17.1º C

Vent: 333 NNW 12.5Kts, 14.6 Max

image description