El Club Nàutic l’Escala col·labora amb la 30a edició del Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple

2023-nauticescala-Mullat-5
2023-nauticescala-Mullat-5
  • 10/July/2023
  • Categoria: Esport

Més de 40 persones s’adherien, el passat diumenge 9 de juliol a la campanya Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple amb l’objectiu d’aconseguir reunir un donatiu de 1.000 euros juntament amb una primera aportació de 500 € de l’empresa col·laboradora del Club Jotun-Olympia Grup. Els diners seran destinats íntegrament a la Fundació Esclerosi Múltiple, que treballa des del 1989 per aturar l’impacte de la malaltia en la vida de les persones amb esclerosi múltiple i el seu entorn.

2023-nauticescala-Mullat-2

Al Club, la 30a edició de la jornada va tenir lloc, com no podia ser d’altra manera, a l’aigua. Un dia de navegació solidària durant el que es proposava gaudir del caiac i de l’stand up paddle a canvi d’un donatiu de 10 € per persona. D’altra banda, els membres de la secció de vela lleugera del Club, que es van celebrar una nova prova de la Trobada Open Estiu 2023, així com altres ciutadans sensibilitzats amb la causa, van poder fer també les seves aportacions tot adquirint els articles de marxandatge estiuenc del Mulla’t.

No hi has pogut participar? Encara hi ets a temps! A l’Oficina esportiva del Club podràs fer-te amb els teus articles del Mulla’t fins el proper diumenge 16 de juliol.

2023-nauticescala-Abonats, Mullat

Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple és una iniciativa de la Fundació per l’Esclerosi Múltiple amb l’objectiu de donar a conèixer la malaltia. La campanya ofereix la possibilitat de ser solidaris cap a les persones que pateixen aquesta malaltia a Catalunya participant a les activitats programades per les diferents instal·lacions adherides.

Enguany, els fons recaptats, es destinaran a oferir serveis i programes per quan l’esclerosi múltiple avança, incrementa la dependència i és necessari un major suport dia a dia.

Quines notícies vols veure:

22.1º C

Vent: 112 ESE 6.5Kts, 14.4 Max

image description