L’Open Hivern 2022 de vela lleugera del Club finalitza amb un gran èxit de participació

2022-club-nautic-lescala-vela lleugera-Abonats-8
2022-club-nautic-lescala-vela lleugera-Abonats-8
  • 29/March/2022
  • Categoria: Social

El passat diumenge 20 de març els navegants de vela lleugera del Club Nàutic l’Escala van disputar les dues darreres proves de l’Open Hivern, la lliga social que convida dos cops al mes a gaudir de la competició amb vela lleugera més sana. Dia gris, plujós i amb marcat onatge per l’última jornada d’una edició d’hivern que ha destacat per la seva participació. I és que, malgrat el fred, fins a una vintena d’aficionats a la vela lleugera s’han trobat en més d’una d’aquestes cites dedicades a la vela lleugera.

L’Open Hivern 2022 s’ha celebrat entre els mesos de gener, febrer i març i s’ha resolt amb un total de 12 proves disputades entre cinc jornades de navegació. Ha comptat amb la participació de 21 navegants infantils / juvenils i de nou de la divisió sènior.

2022-club-nautic-lescala-vela lleugera-Abonats-4

I els guanyadors són…

Tant per la seva regularitat com pels seus resultats, entre els que destaquen dos primers i dos segons parcials, Júlia Oliveras és la guanyadora destacada de l’Open Hivern 2022 entre la flota més jove. La segueix la seva germana, Aina Oliveras, també navegant d’Optimist, i un Laser 4.7, Yannick Tarrés.

Vicenç Batlle (Laser Radial) ha navegat totes les proves i finalitza primer Sènior amb només 11 punts i fins a set primers parcials acumulats. Aconsegueix la victòria amb una gran avantatge de punts sobre el segon i el tercer classificats, Valentín Baraibar i Paco Roig, ambdós navegants de la classe Laser Radial.

L’entrega de trofeus als guanyadors tindrà lloc en finalitzar la primera jornada de l’Open Primavera 2022. Serà el proper diumenge 17 d’abril i acabarà amb un pica-pica per tots els participants.

Consulta les classificacions i inscriu-te per la propera!

Quines notícies vols veure:

24.9º C

Vent: 0 N 0.0Kts, 22.0 Max

image description