El MedFoto obre les inscripcions de la seva segona edició

2021-Medfoto-c-francisco javier garcia
2021-Medfoto-c-francisco javier garcia
  • 1/April/2022
  • Categoria: Social

El MedFoto, el concurs de fotografia dedicat a la mar Mediterrània i la seva relació amb les persones que el Club organitza amb la Fundació Alive, obre el període d’inscripcions de la seva segona edició, termini que s’allargarà fins el dia 15 de maig.

2021-Medfoto-c-javier-herranz

Un concurs per professionals i aficionats

Nova edició d’un concurs de fotografia que es manté ferm en la seva voluntat de convidar tant a fotògrafs professionals com aficionats a fer arribar les seves imatges sobre el Mediterrani.

Fotografies, que sobre la temàtica de la relació entre el mar i les persones, podran tractar tant del que passa sobre la seva superfície fins el que passa sota les seves aigües; des de les activitats nàutiques esportives com a les professionals. És per això que el MedFoto ofereix fins a set categories de concurs i, entre elles, una dedicada a les imatges preses amb dispositius mòbils.

Els participants podran presentar fins a 15 fotografies distribuïdes en qualsevol de les set categories proposades: Paisatge, Vida Salvatge, Esports i oci, Oficis del Mar, Subaquàtica, Conservació i canvi climàtic i Amb mòbil.

Un concurs amb premis en metàl·lic

Entre totes les candidates, es posaran en joc més de 3.000 euros de guardons en metàl·lic per a les guanyadores, a més de quatre premis especials consistents en experiències a l’Escala. Aquests seran per a les millors fotografies preses dins el marc geogràfic de l’Escala i de la Costa Brava, presentada per un autor menor de 16 anys i per a la imatge finalista que obtingui més “M’agrada” al compte d’Instagram del concurs. La votació popular per a descobrir el guanyador o guanyadora d’una excursió amb veler per la Costa Brava tindrà lloc entre l’1 i el 15 de juliol.

2021-Medfoto-c-Carlos Virgili

El moment de conèixer els guanyadors

Els guanyadors es donaràn a conèixer durant l’entrega de guardons, que tindrà lloc al Club Nàutic l’Escala el dia 5 d’agost. L’acte servirà també per inaugurar l’exposició de les 42 imatges finalistes, que podrà visitar-se a la Sala de Juntes del Club fins el proper 4 de setembre.

2021-Medfoto-c-rafael-fernandez

Un concurs amb valors

El MedFoto és una iniciativa que neix de la col·laboració entre la Fundació Alive i el Club Nàutic l’Escala i té per objectiu posar en valor la fràgil relació entre les persones i el mar, així com donar a conèixer els valors naturals de l’entorn marí i fomentar l’actitud responsable de tots els agents que operen en el món marí i del públic en general. Amb la recollida i la difusió del material visual del concurs, el certamen treballa per contribuir al coneixement i la preservació del medi marí.

En aquesta edició, el certamen compta amb el suport de l’Ajuntament de l’Escala, Ports de la Generalitat, el càmping La Ballena Alegre, Festival Portalblau i Improcat.

Consulta les bases i participa-hi!

Quines notícies vols veure:

24.9º C

Vent: 0 N 0.0Kts, 22.0 Max

image description