Una trentena de regatistes a la Regata Master del Club

  • 27/May/2018
  • Categoria: Regates

Leandro Rosado, en Laser Standard, i Xavier Boluda, en Laser Radial, són els vencedors de la Regata Master del Club Nàutic L’Escala. La cita s’ha disputat entre els dies 26 i 27 de maig i ha comptat amb la participació d’una trentena de regatistes. La competició ha rebut, també, la col·laboració de la Federació Catalana de Vela, la Diputació de Girona i l’Ajuntament de l’Escala.

La regata dedicada als Master de la classe Laser començava el dissabte 26 de maig amb retard. El vent trigava en fer acte de presència i la flota no podia disputar la primera prova fins les 15:30. Afortunadament, però, la marinada del 120, d’entre 10 i 12 nusos es mantenia i permetia celebrar fins a dues mànigues per a les dues categories participants.

El retard també va marcar la segona jornada. La inestabilitat del vent feia esperar la flota tant a terra com a l’aigua i després es va fer notar durant les dues mànigues que es van poder celebrar. La flota es va haver d’enfrontar a un gregal molt suau del 045 que no va superar els 10 nusos fins l’última popa de la competició.

Els líders marquen el ritme

En les dues categories, els dos líders dominaven la competició des del primer dia. El Master Leandro Rosado, del CN Betulo, de fet, acabava amb tres primers i un tercer que descartava. Victòria incontestable, doncs, per davant del Grand Master Miguel Noguer, del CN El Masnou, que avui desbancava a José María Van der Ploeg de la segona plaça. Van der Ploeg, Grand Master del CN El Balís, es quedava, així, amb el bronze de la classificació de Laser Standard.

Xavier Boluda, Master del CN El Balís, per la seva banda, aconseguia conservar l’or de la classe Laser Radial. Sumava un segon primer lloc i descartava un discret cinquè de la quarta prova de la regata. Suficient per mantenir un marge de tres punts per sobre del segon, el seu company de Club, Oriol Cornudella. Tant la segona plaça com la tercera, que era per al Master del RCN Barcelona, Didier Goron, quedaven també intactes respecte al dissabte 26.

Quines notícies vols veure:

13.9º C

Vent: 265 W 7.0Kts, 9.1 Max

image description