Toni Exposito participa al Challenge Amateur del Barracuda Tour

  • 29/May/2018
  • Categoria: Pesca

Toni Exposito es va proclamar vencedor de la primera prova del Barracuda Tour disputat al Club Nàutic l’Escala el passat dissabte 28 d’abril amb la col·laboració de l’empresa nàutica Nautivela. La victòria li atorgava el passaport per participar al Challenge Amateur del Barracuda Tour que organitza anualment la marca francesa Bénéteau.

Exposito i el seu equip, doncs, es desplaçaven a Port du Crouesty, França, per pescar a la fase prèvia del campionat oficial. La cita tenia lloc entre el 25 i el 27 de maig i va comptar amb la participació de prop de 55 tripulacions procedents de tot Europa.

El Barracuda Tour continua aquesta setmana amb la celebració de la Grand Finale. Tindrà lloc entre els dies 30 de maig i 2 de juny a la mateixa localitat i en aquesta ocasió, seran dos equips procedents del concurs disputat a l’Escala els que hi prendran part. Es tracta de les tripulacions del Guiula IV i del Supernova, vencedors en les categories de Pagell i Espècies, respectivament. A tots ells, molta sort i gaudiu de l’experiència!!

Quines notícies vols veure:

23.4º C

Vent: 333 NNW 17.4Kts, 26.6 Max

image description