El CLub celebra la primera sortida de naturalesa de paisatge

  • 6/July/2024
  • Categoria: Social

El Club Nàutic l’Escala i la Fundació Alive, co-organitzadors del Medfoto, amb la col·laboració de l’Escola de Fotografia Eram han celebrat avui, dissabte 7 de juliol, la seva primera sortida de naturalesa en el marc del certamen internacional de fotografia de la Mediterrània MedFoto. En aquesta ocasió, el taller de fotografia ha estat dirigit pel fotògraf i docent David Salcedo i ha girat al voltant del paisatge mediterrani.

Salcedo ha proposat als assistents la creació d’un petit documental integrat per tres fotografies que reflectissin l’acció de les persones sobre l’entorn natural que ofereix l’àrea de Les Planasses de L’Escala, espai integrat al Parc Natural del Montgrí.

Finançada pel Pla de Recuperació, Transformació y Resiliència – Unió Europea – Next Generation EU, la primera sortida de naturalesa d’enguany ha comptat amb la participació d’una desena de persones.

Tots ells podran presentar la composició de les tres millors imatges a l’organització que, juntament amb David Salcedo, premiaran a la millor amb una inscripció gratuïta a l’edició 2025 del concurs de fotografia MedFoto.

Aquest 2024, s’ha previst proposar de fins a quatre tallers de fotografia dedicats a alguna de les divisions del concurs. A més d’aquesta activitat destinada a l’activitat de paisatge, es celebraran tallers de fotografia de les divisions de vida salvatge, esports i oci i oficis del mar.

Quines notícies vols veure:

22.2º C

Vent: 57 ENE 13.9Kts, 16.0 Max

image description