FAQS – CAMPUS D’ESTIU

Com fer les inscripcions: Consulta el Vídeo

Un cop finalitzada la inscripció de cada usuari, rebràs un correu de confirmació de l’Oficina Esportiva del Club amb la factura proforma i els descomptes aplicats.

Horaris i punt de trobada:

L’horari i els punt de trobada i recollida variaran depenent de si heu escollit activitat de matí, tarda o tot el dia.

 CAMPUS INFANTIL – SUMMER SEA SCHOOL

  • Matí: de 9h a 13h. Punt de trobada i recollida: Escola de Vela.
  • Tarda: horari de 15h a 18h. Punt de trobada: Sala Polivalent (sota el restaurant Bol Roig). Punt de recollida: Escola de Vela.

CAMPUS JUVENIL

Grups: Es creen grups en funció de l’edat a no ser que el volum del grup sigui més reduït. T’enviarem els llistats per correu electrònic a partir del 15/6.

Dinar: Un cop finalitzada la inscripció de cada usuari, podràs fer la reserva a través d’aquest enllaç. L’opció de quedar-se a dinar és voluntària i la reserva hauria de quedar confirmada i pagada 7 dies avans de l’inici de la setmana. Trobaràs el menú setmanal al web de l’activitat. Et recordem que si es queden a dinar no és possible portar una carmanyola amb el menjar de casa.

Material: Et proporcionarem una samarreta. La resta de material que cal portar el podràs consultar al web de l’activitat.

Pagament: T’enviarem una factura proforma on apareixeran els descomptes si s’han d’aplicar. L’import pendent, si n’hi ha, hauria de quedar liquidat abans del primer dia d’activitat. Si us plau, comprova que les dates i els descomptes siguin els correctes.

Mètodes de pagament disponibles:

  • En efectiu o amb targeta a l’oficina de l’Escola de Vela 7 dies abans del primer dia d’activitat.
  • A través de la web utilitzant aquest enllaç – Cal indicar el nom i cognoms de l’alumne; a descripció, el número de la factura proforma i abonar la resta del pagament pendent, és a dir restar el pagament a compte que ja heu realitzat al fer la inscripció, amb el total de la factura proforma. 
  • Al ser Soci del Club, i amb la vostra autorització us ho podem passar per el banc.

El 15 de juny t’enviarem un recordatori amb aquesta informació, la distribució de grups i altres qüestions del teu interès.

Comunicació:

  • Qualsevol comunicació als assistents s’enviarà per mail 48 hores abans o per SMS.

Canvis i devolucions

  • S’acceptaran canvis de setmana sense recàrrec fins el 1/6. A partir d’aquesta data, s’acceptaran en funció de la disponibilitat.
  • Consulta la política de devolucions del Club Nàutic l’Escala.

Trobaràs la resta d’informació de l’activitat seleccionant el campus escollit al web.

Moltes gràcies i ens veiem als Campus d’estiu 2023. Ens ens ho passarem genial!

L’Equip de monitores i monitors
Telf: +34 972 776 949
Localització: Google maps

 

21.4º C

Vent: 215 SW 4.2Kts, 6.0 Max

image description