El 2022 EurILCA Master European Championships s’inaugura oficialment a l’Escala!

  • 8/October/2022
  • Categoria: Regates

Fotos: Thom Touw

Avui, dissabte 8 d’octubre, ha estat el dia de la inauguració oficial del 2022 EurILCA Master Europeans Championships al Club Nàutic l’Escala. Després de dedicar el matí a finalitzar amb el registre i les medicions dels darrers navegants i celebrar la primera regata d’entrenament, a les 18 h ha tingut lloc la cerimònia d’obertura del campionat.

L’acte, que ha tingut lloc al Village de la regata, ha comptat amb la presència i les intervencions de Gerard Marín, comodor del Club Nàutic l’Escala; Alan Davis, el coordinador Master d’EurILCA; el vicepresident de la Federació Catalana de Vela Josep Maria Isern i l’alcalde de l’Escala Josep Bofill.

Després dels parlaments ha arribat el moment culminant: la hissada de la bandera de la classe al màstil de senyals. Finalment, regatistes, acompanyants, organització i convidats han pogut gaudir d’un pica-pica durant el que les anxoves de l’Escala, ambaixadores del municipi, han estat les grans protagonistes.

Aquest moment de celebració dona el tret de sortida al 2022 Master Europeans Championships, que iniciarà les seves proves puntuables a raó de dues programades per dia fins el proper dia 13 d’octubre. Caldrà esperar, doncs cinc dies de competició, per conèixer els guanyadors absoluts i de les diferents categories de la regata.

El Club Nàutic l’Escala organitza el 2022 EurILCA Master European Championships després d’haver estat seleccionat per part d’EurILCA (ILCA European Region) el passat mes d’abril.

La regata compta amb la col·laboració de la Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física, la Diputació de Girona, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona, la Reial Federació Espanyola de Vela i l’Ajuntament de l’Escala, així com de Ports de la Generalitat, la Federació Catalana de Vela i l’Associació Espanyola de la Classe ILCA.

També rep el suport logístic del Càmping La Ballena Alegre, del Club de Vela La Ballena Alegre i de l’empresa de serveis nàutics Nautivela.

Fotografies

Quines notícies vols veure:

16.2º C

Vent: 347 NNW 15.3Kts, 22.4 Max

image description