Comença el 2022 EurILCA Master European Championships de l’Escala!

  • 7/October/2022
  • Categoria: Regates

Avui, divendres 7 d’octubre, ha començat el 2022 EurILCA Master European Champhionships al Club Nàutic l’Escala. La major part de la flota, integrada per fins a 264 regatistes procedents de 27 països de tot el món, ja és a l’Escala i han aprofitat el dia plujós per confirmar inscripcions i superar la inspecció del seu material de navegació.

Els esperen sis dies de navegació i diversió al Mar d’Empúries que s’iniciaran demà dissabte 8 d’octubre amb una regata d’entrenament que tindrà lloc a les 15 h. Finalitzada la prova, que els permetrà conèixer millor el camp de regata, el punt de trobada de navegants, acompanyants, organització i institucions col·laboradores serà la inauguració del campionat.

La cerimònia començarà a les 18 h al Village del 2022 EurILCA Master European Champhionships i comptarà amb les intervencions de Gerard Marín, comodor del Club Nàutic l’Escala; Alan Davis, coordinador Master d’EurILCA; Josep Maria Isern, vicepresident de la Federació Catalana de Vela; i l’Alcalde de l’Escala, Josep Bofill.

El moment culminant de l’acte serà la hissada de la bandera de la classe ILCA al màstil de senyals de la regata. Després, tots els assistents podran gaudir d’una degustació d’anxoves de l’Escala, la millor ambaixadora del municipi mariner.

Les regates puntuables tindran lloc entre el diumenge i el dijous 13 d’octubre, amb dues proves programades per dia ideals per gaudir del fantàstic entorn de L’Escala, Empúries i el Parc Natural del Montgrí. La flota navegarà distribuïda en dos camps de regata.

Els dies 9, 10 i 11, en tornar a terra, els participants podran recuperar forces amb un plat de pasta que podran degustar tot compartint experiències amb altres navegants. El dimarts 11 d’octubre, els espera un dia especial, i és que se’ls oferirà una barbacoa amenitzada amb la música del DJ Palma.

El programa social culminarà amb la cerimònia d’entrega de trofeus, que es celebrarà el dijous 13 d’octubre al voltant de les 17 h i descobrirà els guanyadors absoluts i de les diferents categories del 2022 EurILCA Master European Championships.

El Club Nàutic l’Escala organitza el 2022 EurILCA Master European Championships després d’haver estat seleccionat per part d’EurILCA (ILCA European Region) el passat mes d’abril.

La regata compta amb la col·laboració de la Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física, la Diputació de Girona, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona, la Reial Federació Espanyola de Vela i l’Ajuntament de l’Escala, així com de Ports de la Generalitat, la Federació Catalana de Vela i l’Associació Espanyola de la Classe ILCA.
També rep el suport logístic del Càmping La Ballena Alegre, del Club de Vela La Ballena Alegre i de l’empresa de serveis nàutics Nautivela.

Quines notícies vols veure:

14.7º C

Vent: 78 ENE 8.5Kts, 25.8 Max

image description