El 2022 EurILCA Master European Championships s’integra al Projecte de Servei Comunitari de l’IES El Pedró de l’Escala

  • 5/October/2022
  • Categoria: Regates

El Club Nàutic l’Escala i el Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya han signat un conveni de col·laboració amb el que la regata 2022 EurILCA Master European Championships s’integra al Projecte de Servei Comunitari de l’IES El Pedró de l’Escala.

Així doncs, una desena d’alumnes de quart d’ESO de l’institut escalenc participaran en l’organització de la regata, que reunirà fins a 263 navegants d’aquesta classe de vela lleugera individual entre els dies 7 i 13 d’octubre a l’Escala. Tots ells participaran en tasques de suport i acompanyament dels regatistes, el que els permetrà ampliar el seu aprenentatge en l’exercici actiu de la ciutadania, així com posar en joc els seus coneixements i capacitats al servei de la comunitat.

El Projecte de Servei Comunitari és una acció educativa, en el marc del currículum educatiu dels alumnes de secundària obligatòria que té per objectiu promoure el compromís cívic entre l’alumnat. A través d’accions de servei comunitari com la col·laboració en aquesta regata, es facilita el desenvolupament de la competència social i ciutadana dels alumnes, alhora que els permet analitzar el seu entorn i comprometre’s a millorar-lo.

El Club Nàutic l’Escala organitza el 2022 EurILCA Master European Championships després d’haver estat seleccionat per part d’EurILCA (ILCA European Region) el passat mes d’abril.

La regata compta amb la col·laboració de la Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física, la Diputació de Girona, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona, la Reial Federació Espanyola de Vela i l’Ajuntament de l’Escala, així com de Ports de la Generalitat, la Federació Catalana de Vela i l’Associació Espanyola de la Classe ILCA.

També rep el suport logístic del Càmping La Ballena Alegre, del Club de Vela La Ballena Alegre i de l’empresa de serveis nàutics Nautivela.

Quines notícies vols veure:

15.1º C

Vent: 161 SSE 7.9Kts, 17.0 Max

image description