Ambaixadors del Club: els Optimist naveguen a Palamós

  • 18/October/2022
  • Categoria: Regates

Aquest cap de setmana, 15 i 16 d’octubre, els ambaixadors més joves del Club han participat al VII Trofeu Baix Empordà del Club Nàutic Costa Brava – Vela Palamós. Han disputat dos dies de regata amb garbí de 10 a 18 nusos, dissabte, i de sis a 10, el diumenge, vent que ha permès que la flota, amb 33 inscrits, completés les sis proves previstes.

Destaca la segona plaça de la general que aconseguida per Nerea Obeso, així com el treball de Núria Puig, que firmava una actuació molt regular i consistent amb un sisè com a millor parcial a la darrera màniga. Els més joves de l’equip, Loris Mateu i Adrià Costa-Pau aconseguien navegar la majoria de proves celebrades mostrant la seva evolució més que favorable com a regatistes.

La delegació completada per Júlia Oliveras, vuitena a la general; Mia Mateu, Arnau Carrés, Arnau Jou i Aina Oliveras s’acomiadava de Palamós amb molt bones sensacions i amb moltes ganes d’afrontar la segona prova del Circuit Català d’Optimist, que tindrà lloc els dies 22 i 23 d’octubre al Club Nàutic Vilanova.

Sens dubte, un nou pas de cara a complir els objectius de l’equip: classificar la majoria dels seus membres pel Grup 1 de la classe i aconseguir alguna de les places en joc per formar part de la selecció catalana d’Optimist.

Europeu a casa per Vicenç Batlle, Valentín Baraibar i Jordi Oliveras

D’altra banda, Vicenç Batlle, Valentín Baraibar i Jordi Oliveras completaven el passat dijous 13 d’octubre la seva participació a l’EurILCA Master European Championship celebrat al Club Nàutic l’Escala des del dia 7 del mateix mes. Regata a casa del més alt nivell, i és que comptava amb fins a 264 regatistes ILCA Master inscrits.

Els tres ambaixadors han superat l’Europeu navegant les 10 proves celebrades amb l’embarcació ILCA 6. Vicenç Batlle finalitzava la competició en 19è lloc de la general Grand Master amb un fantàstic cinquè com a millor parcial. A la mateixa categoria, Baraibar finalitzava 34è i Jordi Oliveras, 14è ILCA 6 Apprentice Master.

Enhorabona a tots, sou un gran equip!

Quines notícies vols veure:

24.9º C

Vent: 0 N 0.0Kts, 22.0 Max

image description