Esport Blau 2023-24

  • 30/April/2024
  • Categoria: Esport

Més de 150 nois i noies de de l’INS El Pedró i els CEIP Empúries i Esculapi de L’Escala hauran navegat des de les instal·lacions del Club en finalitzar aquest curs 2023-24. En els casos dels cursos de cinquè i sisè de primària de les Escoles L’Esculapi i Empúries, el programa Esport Blau integra la vela i els esports nàutics a l’assignatura d’Educació Física. Els més joves, els de cinquè, s’hi introdueixen, mentre que els de sisè gaudeixen de l’oportunitat de millorar la seva tècnica de navegació gràcies al projecte Esport Blau.

Aquest és una iniciativa de Federació Catalana de Vela, el Consell Català de l’Esport, el departament d’Educació i els Consells Esportius de Catalunya, amb la col·laboració del la Diputació de Girona, Clubs / Escoles de Vela i dels Ajuntaments i Centres Educatius dels municipis adherits.

Institut de la Vela

En la seva tercera fase, el programa Esport Blau es converteix en l’Institut de la Vela i s’ofereix als alumnes de segon d’ESO de l’INS El Pedró com a assignatura optativa.

L’arribada dels esports nàutics a l’educació secundària de L’Escala és possible gràcies a l’INS El Pedró de l’Escala i la seva Associació de Pares i Mares, l’Ajuntament de l’Escala, la Federació Catalana de Vela i el Club Nàutic l’Escala. Rep el suport, a més, del Consell Català de l’Esport de la Generalitat de Catalunya i del Servei d’Esports de la Diputació de Girona.

Quines notícies vols veure:

16.8º C

Vent: 245 WSW 2.8Kts, 6.3 Max

image description