El projecte Per un Mar Accessible arriba a la seva segona edició

  • 30/April/2024
  • Categoria: Esport

El mes d’abril, el Club iniciava la segona edició del projecte Per un Mar Accessible, dirigit a facilitar l’accés al mar a les persones amb discapacitat a través de l’esport de la vela.

La iniciativa engega, doncs, nova etapa gràcies al suport d’entitats com Grup Mifas, la Fundació Esclerosi Múltiple o la secció d’esport adaptat del Grup Excursionista i Esportiu Gironí, entre altres.

Finançat pel Club amb la col·laboració de Fundació La Caixa, la Diputació de Girona, la Secretaria General de l’Esport i l’Educació Física de la Generalitat de Catalunya i la Federació Catalana de Vela, el projecte Per un Mar Accessible comença amb la formació de quatre persones amb discapacitat.

Aquestes, que enguany seran un 50% dones, es convertiran, en una segona fase, en les persones que guiaran l’activitat d’iniciació a la vela dels 200 usuaris que es calcula que es beneficiaran de la proposta aquesta temporada.

El projecte per un Mar Accessible ofereix, a més, continuïtat als quatre ambaixadors perquè puguin navegar gratuïtament durant tot l’any, formar-se i acabar participant, si ho desitgen en competicions.

Quines notícies vols veure:

16.9º C

Vent: 218 SW 2.8Kts, 6.3 Max

image description