El Club amb la regeneració marina

2023-nauticescala-medi ambient-ocean ecostructures
2023-nauticescala-medi ambient-ocean ecostructures
  • 23/August/2023
  • Categoria: Mediambient

El sistema de regeneració de la biodiversitat marina Ocean Ecostructures dóna fruits al Club. Les quatre unitats del sistema de regeneració de la Biodiversitat Marina Bioboosting System instal·lats fa poc més d’un any al Club per part d’Ocean Ecostructures estan generant un impacte positiu en l’àmbit portuari de l’entitat.

D’una banda, s’ha detectat que les estructures estan produint una xifra de biomassa a l’alça amb un total de 2.781,8 g de pes sec. De l’altra, les quatre unitats han estat colonitzades per una gran varietat d’organismes que inclou des d’algues fins a peixos passant per espècies com mol·luscs o esponges.

Així ho ha revelat l’informe de seguiment presentat per l’empresa aquest mes d’agost, el que confirma que el sistema està donant els seus fruits de cara a millorar les condicions ecològiques en l’àmbit del port. Mitjançant aquesta tècnica, el Club es converteix en un agent actiu de la recuperació de la biodiversitat i la lluita contra el canvi climàtic.

Aquesta acció segueix amb les línies estratègiques del mandat 2021-27 de la Junta Directiva del Club i la seva adhesió als Objectius de Desenvolupament Sostenible 2030 de les Nacions Unides. En aquest sentit, contribueix als objectius número 14, protecció de la vida marina, i el 17, aliances per aconseguir-los.

Vols conèixer el número d’espècies, la biomasa, l’oxígen generat i el CO2 segrestat de l’ecosistema de l’Escala? Consulta’l a l’App OceanEcostructures!

Quines notícies vols veure:

22.6º C

Vent: 73 ENE 9.8Kts, 14.4 Max

image description