El Club Nàutic l’Escala, al Saló Nàutic de Barcelona

  • 15/October/2022
  • Categoria: Port

Un any més, el Club ha estat present al Saló Nàutic de Barcelona, que té lloc a la ciutat comtal entre els dies 12 i 16 d’octubre, on ha donat a conèixer els principals serveis i activitats que oferirà la temporada 2022-23 a l’estand de l’Associació Catalana de Ports Esportius i Turístics.

Ha estat en aquest marc on era presentada, ahir divendres 14 d’octubre, la tercera edició del MedFoto, el primer concurs internacional de la fotografia dedicat a la Mediterrània. L’acte tenia lloc a l’estand de la Generalitat de Catalunya, en el que participa Ports de la Generalitat, institució col·laboradora del certamen, i que aquests dies llueix l’exposició de les fotografies guanyadores del MedFoto 2022.

Els encarregats de donar a conèixer el certamen van ser Raimon Roca, director gerent del Club; Bernat Garrigós, president de la Fundació Alive; Oriol Alamany, fotògraf i membre del jurat del MedFoto i Marta Rodeja, tinent d’alcalde de l’Ajuntament de l’Escala, entitat que també col·labora amb el certamen.
Finalitzada la presentació, els assistents van poder gaudir d’una degustació d’anxoves amb cava.

En aquest mateix espai, Raimon Roca, director gerent del Club, va intervenir a la presentació de Ports d’Occitània, entitat amb la que fa mesos que l’ACPET i Ports de la Generalitat han establert línies de treball conjunt per tal de cooperar en diversos àmbits d’interès comú.

A les 17 h l’acció es traslladava a l’Hotel Duquesa de Cardona, on es va celebrar la presentació de la Ruta de la Tramuntana amb la participació a l’acte de Xavi López, director esportiu de l’entitat. La regata, que s’integra al circuit de regates d’altura organitzat pel Club Nàutic Skipper, tornarà a l’Escala els dies 7 i 8 de juliol.

Finalment, Abel Palau, delegat de recursos humans del Club i fundador de l’empresa col·laboradora de l’entitat Jopa Nàutica va rebre, de la mà del Clúster Nàutic Català by ADIN la distinció de soci d’honor de l’associació. L’acte va tenir lloc a les 19 h a l’estand del Clúster en el marc dels VII Premis per a la Innovació en el Sector Nàutic.

Quines notícies vols veure:

20.7º C

Vent: 213 SSW 6.0Kts, 8.6 Max

image description