Troba el Club als salons nàutics de tardor

  • 3/October/2023
  • Categoria: Port

L’estiu acaba però des del Club continuem al teu costat i aprofitem els salons nàutics de tardor per acostar-nos a tu a casa teva.

Ens trobem?

2022-nauticescala-salo nautic de barcelona (1)

Un any més, el Saló Nàutic de Barcelona, és cita obligada pel Club i per tots els amants de la nàutica esportiva i d’esbarjo. La fira tindrà lloc entre l’11 i el 15 d’octubre entre el Moll de la Fusta, el Moll d’Espanya i el Port Vell de la ciutat comtal i serà oberta de 10 a 19 h.

Si tens previst visitar-lo, podràs trobar-nos a l’estand de l’Associació Catalana de Ports i Turístics (D478). En aquest espai, podràs informar-te de les principals activitats i serveis portuaris de la temporada 2023-24.

L’agenda del Club al Saló, a més, permetrà conèixer els primers detalls de les properes edicions del MedFoto i de la Ruta de la Tramuntana.

La quarta edició del Concurs Internacional de Fotografia de la Mediterrània MedFoto coorganitzat per la Fundació Alive i el Club amb el suport de Ports de la Generalitat serà presentada a l’estand de la Generalitat de Catalunya (E593). La trobada tindrà lloc el divendres 13 d’octubre a les 17 h i comptarà amb representants de les tres entitats, així com de l’Ajuntament de L’Escala.

Aquest espai serà, també el divendres 13 a les 11 h, escenari d’una taula rodona dedicada a l’esport adaptat. Xavi López, director esportiu del Club hi intervindrà donant a conèixer els projectes de vela adaptada del Club juntament amb un representant de Mifas, associació amb la que el Club duu a terme el projecte “Per un mar accessible”.

D’altra banda, el Club participarà a la presentació de la propera edició de la Ruta de la Tramuntana com a port de destí i coorganitzador de la segona etapa. Serà el mateix divendres 13 a l’Àgora Port (Portal de la Pau, Barcelona. Davant del monument a Colon i de l’antiga seu de l’Autoritat Portuària) a les 17:15 h.

Del 28 d’octubre a l’1 de novembre, els serveis portuaris i les activitats esportives del Club es donaran a conèixer des de la Fira de Mostres de Girona. Un any més, a l’estand del Club hi trobaràs tota la informació que necessites, però també podràs gaudir-hi de sorteigs, reptes i d’una degustació d’anxoves i cava que tindrà lloc el dia 29 d’octubre a les 12 h.

L’estand del Club al Saló, també es convertirà en un espai per conèixer i aprendre gràcies a la taula rodona “Per un mar accessible”. La xerrada es celebrarà el dia 31 d’octubre a les 12 h i comptarà amb les intervencions de responsables tant del Club com de l’associació Mifas.

La Fira de Mostres serà oberta de 10 a 20 h.

Si visites el sud de França entre els dies 28 d’octubre i 1 de novembre, et recomanem que no et perdis el Salon Nautique d’Automne de Cap d’Agde!

Amb la col·laboració de la Societé des Régates d’Agde et du Cap d’Agde, donarem a conèixer la propera edició de L’Escalagde el dissabte 28 d’octubre a les 11:30 h. L’acte finalitzarà amb una degustació d’anxoves i vi de Cap d’Agde.

La fira nàutica serà oberta de 10 a 18 h i l’entrada és gratuïta.

Quines notícies vols veure:

22.6º C

Vent: 65 ENE 3.4Kts, 14.6 Max

image description