La XIX Escalagde – XI Veles d’Empúries es presenta al Salon Nautique d’Automne de Cap d’Agde

  • 28/October/2023
  • Categoria: Regates

El Club Nàutic L’Escala i la Société des Régates et du Cap (SORAC) han presentat la XIX Escalagde – XI Veles d’Empúries al Salon Nautique d’Automne de Cap d’Agde, que es celebra a la vila francesa d’Agde entre els dies 28 d’octubre i 1 de novembre. Les dues entitats donen a conèixer, així, els primers detalls de l’edició 2024 de la regata de creuer que uneix les poblacions d’Agde i L’Escala.

L’acte tenia lloc al pòdium de la radio regional Midi Libre a la fira el dissabte 28 d’octubre a les 11:30 h i comptava amb les intervencions del delegat esportiu del Club Pere Sala i Marc Bazille en representació de la SORAC. L’esdeveniment finalitzava amb una degustació d’anxoves de l’Escala i vi de Cap d’Agde a l’estand que comparteixen les dues entitats al saló.

La XIX Escalagde – XI Veles d’Empúries es celebrarà entre els dies 9 i 11 de maig. El dijous dia 9 és el dia en què les tripulacions participants s’enfrontaran al recorregut estrella de la regata, la travessa de 90 milles entre Agde i L’Escala. Serà, això, sí després de la reunió de patrons i l’aperitiu de benvinguda que acollirà la SORAC el dimecres 8 al vespre.

El Club Nàutic L’Escala rebrà als navegants amb una nova jornada de competició. Aquesta tindrà lloc el dissabte 11 al mar d’Empúries, dia que posarà punt i final a la regata amb el lliurament de premis i un sopar amb música per a tots els participants.

Els visitants del Salon Nautique d’Automne de Cap d’Agde podran trobar tota la informació de la propera edició de l’Escalagde – Veles d’Empúries, així com de les dues entitats organitzadores, a l’estand. A més, cada dia a les 12 h, podran gaudir d’un aperitiu amb anxoves de l’Escala i vi de Cap d’Agde.

Molt més que una regata de creuer

Des de fa gairebé 20 anys, L’Escalagde reuneix els amants de la vela de creuer francesos i catalans per completar el recorregut de 90 milles nàutiques que uneix Cap d’Agde i L’Escala. A més del seu programa esportiu, aquesta competició destaca pel seu marcat caràcter social, creant moments especials per gaudir i compartir experiències a terra. En la seva darrera edició, més de 80 tripulacions participaven a l’Escalagde – Veles d’Empúries.

Quines notícies vols veure:

22.2º C

Vent: 76 ENE 8.6Kts, 14.4 Max

image description