2023, Un any d’esports nàutics 

  • 15/Febrer/2023
  • Categoria: Esport

Perquè puguis gaudir activament del mar, l’Escola de Vela del Club t’ofereix un ampli ventall de propostes esportives adequades a les teves necessitats i enguany incorpora diverses millores pels que formeu part del programa d’abonaments a flota i varada.

Descobreix les novetats que t’esperen! 

La flota disponible es renova i s’amplia per oferir un servei de la millor qualitat. Enguany s’ha previst:

    • L’adquisició d’una embarcació de vela lleugera de la classe WASZP, un model volador individual equipat amb foil.
    • Dues unitats dobles més del tipus RS Zest.
    • S’amplia la oferta de catamarans amb genaker, dels que comptarem, aquest 2023, amb tres unitats completes.
    • S’incorporaran noves unitats de caiac i stand up paddle que ampliaran els serveis disponibles d’aquestes modalitats tant a l’Escola de Vela del Club com a la Base Nàutica de la que disposa l’entitat a la primera platja d’Empúries durant la temporada alta.
    • Es renova una de les embarcacions semirígides de la instal·lació per garantir una millor seguretat als usuaris.

Per iniciar-se, aprendre o, simplement, passar una bona estona practicant esports nàutics al mar d’Empúries, l’Escola de Vela del Club et proposa un calendari d’activitats per a tots els gustos:

    • Cursos de vela lleugera, creuer i rem de mar. La forma més segura de començar. Inici a partir del mes de febrer de 2023.
    • Classes particulars d’ajuda a la navegació. Si la proposta de cursos no t’encaixa o desitges rebre classes a bord de la teva embarcació, t’ajudem, demana’ns informació!
    • Casals esportius de Setmana Santa i estiu per a nens i nenes entre 4 i 18 anys, un activitat lúdica on podràs fer un tast de les diferents modalitat nàutiques. Inscripcions obertes per a socis a partir del 15/2 per les activitats de Setmana Santa i del 15/3 per les de l’estiu.
    • Rutes guiades per conèixer l’Escala i el seu entorn des del mar, una activitat que t’apropa a l’Escala cultural o natural amb diferents nivell de dificultat. Escull la teva!
    • Lloguer de vela lleugera, creuer, caiac, SUP o rem de mar. Pels més experimentats, navega al teu aire amb tota la seguretat de navegar al Club Nàutic l’Escala. Recorda que si ets soci de nombre del Club podràs gaudir del Lloguer gratuït de 2 hores pel soci titular i els teus familiars i amics en qualsevol de les modalitats esportives de l’Escola de Vela del Club (segons capacitat corresponent a cada modalitat).

Escull les teves modalitats preferides: vela lleugera, creuer o rem de mar i navega tot l’any amb una tarifa plana! Descobreix la fórmula que millor s’adapta a tu i a la teva família.

Les novetats per aquest any dins del programa d’abonats són (activitats exclusives per abonats i socis del Club):

    • Sortides gratuïtes i voluntàries per participar del projecte Surfing for Science: consistents en diverses sortides amb taules de stand up paddle a l’Escala durant les que es recolliran microplàstics que seran analitzats per conèixer la tipologia, la quantitat i fins i tot el seu origen. Fes la reserva a través de la App: Tipus d’activitat: Ruta Guiada – Modalitat Altres
    • Test gratuïts per provar la nova embarcació voladora Waszp: sessions formatives gratuïtes per aprendre a navegar amb aquest tipus d’embarcacions. La primera sortida serà gratuïta pels socis i sòcies del Club. Serà requisit indispensable disposar del nivell avançat de vela lleugera. Fes la reserva a través de la App: Tipus d’activitat: Ruta Guiada – Modalitat Altres.
    • S’estableixen continguts específics per a cada Ruta Guiada amb l’objectiu que els usuaris puguin evolucionar en el seu aprenentatge i perquè puguin escollir quina sessió els interessa més. Les activitats són gratuïtes en funció de cada tipus d’abonament i els socis del Club disposen d’un descompte especial. La reserva es podrà fer a través de l’App del Club, durant la que es podran identificar els continguts dins la descripció de les activitats. Consulta els continguts de cada sessió.
    • Lloguer d’equipaments: recorda que pots reservar els teus equipaments a través de l’App del Club amb resposta immediata sobre la seva disponibilitat. Ara, a més, també podràs escalfar i fer una mica de preparació física reservant la teva sessió d’ergòmetere. Activitat gratuïta per a abonats i socis del Club. Fes la reserva a través de la App: Reserva d’equipament- tipus Rem, Subtipus – Ergòmetre.

Consulta tota la informació i activitats a través del web del Centre d’Activitats Nàutiques del Club!

Quines notícies vols veure:

14.9º C

Vent: 130 SE 10.6Kts, 17.3 Max

image description