1.000 euros per la campanya Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple

2023-nauticescala-Mullat-8
2023-nauticescala-Mullat-8
  • 7/September/2023
  • Categoria: Esport

Avui, dijous 7 de setembre, el Club Nàutic l’Escala i l’empresa col·laboradora del Club Jotun – Olympia Grup han fet entrega a la Fundació Esclerosi Múltiple (FEM) dels 1.000 euros recaptats al Club per la campanya Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple d’enguany.

L’acte ha tingut lloc a la seu administrativa de l’entitat esportiva i ha comptat amb el president del Club Narcís Carreras, la responsable de comunicació i campanyes a Girona de FEM Montse Prats i Carles Bech en representació de Colors Olympia Grup. També hi han assistit el director gerent del Club Raimon Roca i el director esportiu Xavi López.

2023-nauticescala-Mullat-5

El donatiu de 1.000 euros aconseguit és el resultat de la solidaritat de l’empresa col·laboradora Jotun Olympia Grup, que cada any aporta 500 euros, i la de les més de 40 persones que van gaudir de la jornada de navegació celebrada al Club el passat dissabte 9 de juliol. Socis i usuaris de l’entitat, així com ciutadans sensibilitzats amb la causa van participar-hi a través de les activitats esportives proposades i també la compra del marxandatge estiuenc del Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple.

En el seu 30 aniversari, la campanya Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple, creada per donar a conèixer la malaltia, contribuirà a oferir serveis i programes per quan l’esclerosi múltiple avança, incrementa la dependència i és necessari un major suport dia a dia.

Quines notícies vols veure:

22.1º C

Vent: 100 E 9.5Kts, 14.4 Max

image description