Un Port responsable

Cuidem de tu i del nostre entorn, ens ajudes?

Compromesos amb la qualitat i el medi ambient

El Club Nàutic L’Escala està fermament compromès amb la qualitat dels seus serveis i amb la sostenibilitat per garantir la preservació del medi, que treballa amb els objectius de reduir el seu impacte i contribuir a regenerar l’entorn marí que l’envolta.

El Club ha desenvolupat un sistema de gestió integral de qualitat i medi ambient (ISO 9001, ISO 14001 i EMAS), un codi ètic una política de qualitat i ambiental destinada a afavorir la preservació del port i del seu entorn. Consulta la Declaració Ambiental del Club.

També està adherit a la Carta Europea de Turisme Sostenible de la Federació EUROPARC, al programa Bandera Blava gestionat per ADEAC-FEE i als Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS 2030).

D’altra banda, el Club proposa activitats de fons ambiental on els usuaris poden participar i contribuir a la seva preservació i regeneració i es compromet a desenvolupar esdeveniments esportius i socials d’una forma sostenibles amb l’objectiu de minimitzar el seu impacte sobre el medi ambient.

A continuació podràs consultar la campanya Actuem responsablement, que fomenta les bones pràctiques ambientals per part dels usuaris del Club, i a l’hora difon les accions, que el propi Club, està desenvolupant per protegir el seu entorn. Ens ajudes?

La navegació a vela, motor, caiac etc. és una practica que es desenvolupa al mar, un espai natural. Cal conèixer la seva regulació amb l’objectiu de protegir-lo per poder-ne gaudir ara i en un futur.

El Club Nàutic l’Escala, està al cor de la Costa Brava, situat entre tres parc naturals, consulta quines són les zones protegides i les seves recomanacions:

Navegació responsable fora de l’àmbit del port:

Gràcies per navegar de manera responsable!

Bones pràctiques ambientals en l’àmbit del port:

Gràcies per fer un bon ús del port!

En aquest apartat podràs consulta totes les activitats de caire ambiental que el Club organitzar, aixi com com les actuacions executa per contribuir a reduir l’impacte ambiental dels esdeveniments esportius i socials.

Consulta aquí les darreres notícies relacionades amb les accions i projectes que el Club duu a terme de cara a la conservació i la regeneració del nostre entorn. També hi trobaràs consells útils per a garantir la seguretat i el mínim impacte ambiental de la teva embarcació tant dins com fora del port.

Consulta-les

16.8º C

Vent: 167 SSE 5.1Kts, 21.4 Max

image description